Απαίτηση να «γυρίσει» το χαρτί σε όλους τους τομείς

 Ο «Μπασκετικός» κάνει πρεμιέρα στο aek1968.gr και καταπιάνεται με όλα τα θέματα της κιτρινόμαυρης μπασκετικής επικαιρότητας.

Καλή αρχή να έχουμε, εδώ από το νέο μας μετερίζι, απ' όπου θα τα λέμε για την Βασίλισσα. Επειδή όπως λέει ωστόσο ο θυμόσοφος λαός, «κάθε αρχή και δύσκολη», χρειάζεται πολλή δουλειά και επαγγελματισμός και όλα θα πάνε καλά.

Πάμε τώρα στα δικά μας... Προς Λιόσια μεριά.

Η ήττα από τη Βόννη μας «έριξε» ψυχολογικά, δεν μας σόκαρε πάντως. Είχαμε πάρει μια γεύση στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στους Γερμανούς για το τι θα συναντήσουμε, ξέραμε πως  δεν ήμασταν το φαβορί. 

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ξανά καθοριστικό για την οικονομία του παιχνιδιού, αφού εκεί για ακόμη μια φορά ήρθε η ολική κατάρρευση που ουσιαστικά έβγαλε νοκ άουτ την ΑΕΚ.

Δεν έχει εκκινήσει λοιπόν καλά η Ένωση και κινδινεύει σε ένα BCL όπου περνούν οι 3/4 να μείνει εκτός συνέχειας. Πράγματι εκτός λογικής καταστάσεις θα φάνταζαν όλα αυτά πριν λίγα χρόνια, όμως είναι η «σκληρή» πραγματικότητα. 

Είναι όμως και το πιο λογικό σενάριο, αν αναλογιστεί κανείς πως η Βασίλισσα είναι μια καινούρια ομάδα που ψάχνει ακόμη τις σταθερές της και ο κόουτς τα συστήματα. Θα μου πει κανείς, ποιος μας φταίει όταν κάθε χρόνο διώχνουμε όλη την ομάδα και παίρνουμε μια καινούρια από την αρχή; Όπως και να έχει, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, με την ΑΕΚ ακόμη να «χτίζεται».

Το ματς που ακολουθεί με τη Ρέτζιο είναι το πιο σημαντικό, αφού ουσιαστικά αν δεν το πάρουμε, χαιρετάμε. 

Η απαίτηση είναι μια: Να γυρίσει η ομάδα το χαρτί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και πιστέψτε με, μπορεί...

Από το Blogger.