ΠΑΟΚ: Προπόνηση χωρίς τον Ράιλι Αμφίβολη η συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τον Τζέιλεν Ράιλι συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό (27/11) για την 8η αγωνιστική της Basket League. Ο άσος του «δικεφάλου» ένιωσε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα, και την Πέμπτη (24/11) υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Στη σημερινή προπόνηση (24/11) έμεινε εκτός λόγω διάτασης στην έξω κατάφυση του γαστροκνημίου, και η συμμετοχή του για το ματς στο «Νίκος Γκάλης» είναι αμφίβολη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Χωρίς τον Jalen Riley συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, αλλά και της σειράς των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Ο Αμερικανός γκαρντ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Λόγω της διάτασης που έχει στην έξω κατάφυση του γαστροκνημίου, έμεινε εκτός προπόνησης και είναι πλέον αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής.

Από το Blogger.