Οφείλει το 4Χ4 για να «φτιάξει» τη χρονιά της!
Ο Δεκέμβρης αποτελεί αναμφίβολα έναν πολύ κρίσιμο μήνα για την «Βασίλισσα», ένας μήνας ο οποίος θα κρίνει εν πολλοίς την παρουσία της στη σεζόν τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρώπη και το Βasketball Champions League.

Η ΑΕΚ δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, έχοντας γνωρίσει 4 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ πλέον μέχρι το φινάλε του έτους ακολουθούν πέντε αναμετρήσεις, με τις τέσσερις εξ΄αυτών να είναι στα Λιόσια και με τα κατάλληλα αποτελέσματα, η ΑΕΚ μπορεί να μπει σε «τροχιά»... στόχων ξανά. 

Η Ένωση ξεκινά αυτήν την σειρά πολύ δύσκολων παιχνιδιών του Δεκεμβρίου, κόντρα στον Προμηθέα, για να ακολουθήσει η Ρέτζιο Εμίλια μεσοβδόμαδα για το BCL. Στην συνέχεια πάει στο ΟΑΚΑ να παίξει με τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται την Καρσίγιακα και τον ΠΑΟΚ στην τελευταία εβδομάδα του μήνα. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο, ενώ υφίσταται η πίεση για νίκες, αν η ΑΕΚ θέλει να πετύχει για φέτος.

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα χρειαστεί τον κόσμο δίπλα της. Είναι δεδομένο ότι οι οπαδοί της ομάδας έχουν απογοητευτεί με τις τελευταίες εμφανίσεις, αλλά όπως η ομάδα τους τράβηξε στο γήπεδο με το καλό της ξεκίνημα, έτσι μπορεί να το ξανακάνει με 1-2 καλές νίκες. Για αυτό άλλωστε και η ΚΑΕ, έβγαλε το «December pass», ένα πακέτο εισιτηρίων για να βρεθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, ίσως στο σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν μέχρι τώρα.

Από το Blogger.