Η αγκαλιά Αλμέιδα – Μελισσανίδη μετά τις υπογραφές (ΦΩΤΟ)


 Οι δυο άνδρες μετά τις υπογραφές έκαναν μια θερμή χειραψία, αλλά και μια αγκαλιά, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

Ο σεβασμός και η εκτίμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ματίας Αλμέιδα, είναι αμοιβαίος και για τις δυο πλευρές, κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο και στην κίνηση της ΑΕΚ, να προβεί από τώρα στην επέκταση της συνεργασίας της έως το 2028, με τον Αργεντινό τεχνικό.

Ωστόσο, αυτό επιβεβαιώνεται, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να είναι παρών στις υπογραφές, που θα οριστικοποιούσαν επί της ουσίας την επέκταση της συνεργασίας του Αλμέιδα με την Ένωση.

Γι’ αυτό τον λόγο οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ, για το αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά, ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές, αλλά και οι ανάλογες φωτογραφίες.

Οι δυο άνδρες μετά την ολοκλήρωση και τυπικά της συμφωνίας, έκαναν μια θερμή χειραψία και αγκαλιά, εμφανώς ικανοποιημένοι και οι δυο για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Δείτε την φωτογραφία:Από το Blogger.