Βάζει τσάρτερ για Λιμόζ η ΚΑΕ ΑΕΚ!

 Με πτήση τσάρτερ, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και φίλοι της ομάδας, θα μεταβεί η ΑΕΚ στο Λιμόζ για τον αγώνα της Τρίτης 7 Μαρτίου στο «Αστρομπάλ» για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του BCL, με αντίπαλο την ιστορική Λιμόζ, στη Γαλλία, η μετακίνηση της «Βασίλισσας» θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτική πτήση Betsson Charter και θα έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ αυτήν και οπαδοί της Ομάδας μας.

-Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, ώρα 20:30 (Γαλλίας), στο «Palais des Sport de Beaublanc».

-Η στήριξη του κόσμου μας παραμένει αναγκαία και διαρκής.

-Η αναχώρηση προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 από το «Ελ. Βενιζέλος» προς το αεροδρόμιο Limoges – Bellegarde.

Tο πακέτο περιλαμβάνει:

6 Μαρτίου

-Πτήση προς Λιμόζ.

-Μετακίνηση από το αεροδρόμιο Limoges – Bellegarde στο ξενοδοχείο διαμονής.

-Μία διανυκτέρευση με πρωινό.

Τρίτη 7 Μαρτίου

-Μετακίνηση στο «Palais des Sport de Beaublanc», για την αναμέτρηση Λιμόζ-ΑΕΚ.

-Μετά τη λήξη της αναμέτρησης μετακίνηση στο αεροδρόμιο Limoges – Bellegarde.

*Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ένα αναμνηστικό t-shirt για το ταξίδι και (ένα) δωρεάν εισιτήριο για την αναμέτρηση ΑΕΚ – Γαλατασαράι, της 15ης Μαρτίου 2023, στο Olympic Hall Άνω Λιοσίων.

*Κόστος συμμετοχής: 350 ευρώ/άτομο για δίκλινο δωμάτιο και 420 ευρώ/άτομο για μονόκλινο δωμάτιο. Στις προαναφερθείσες τιμές συμπεριλαμβάνονται και οι φόροι αεροδρομίου.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποσταλλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC, στο tickets@aekbc.gr.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Από το Blogger.