Τα εισιτήρια για το Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ στην Κρήτη

 Ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί υπό προϋποθέσεις, ήδη να κλείνει θέση στα «Δύο Αοράκια», για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο (16-19/02)


Ως γνωστόν, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ που θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης (16-19/02) και εφόσον περάσει στα ημιτελικά, που είναι και το λογικό, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι-ΠΑΟΚ. Εν ολίγοις, μόνο στον τελικό μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ή τον Παναθηναϊκό. Εν τω μεταξύ, η ΕΟΚ ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων για τη διοργάνωση, οπότε ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για να είναι στις εξέδρες σε αυτή τη διοργάνωση. Τα εισιτήρια έχουν κάποιες προϋποθέσεις, όπως εύκολα θα διαπιστώσει κανείς.


Αναλυτικά: «Ο πρώτος μεγάλος τίτλος της χρονιάς θα δοθεί στο Ηράκλειο και μπορείς να είσαι εκεί! Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 μετρά αντίστροφα για το δικό του τζάμπολ μετά και την ανακοίνωση των ζευγαριών των προημιτελικών. Οι επτά καλύτερες ομάδες του α’ γύρου της Basket League και ο κάτοχος του UNICEF Trophy, Πανιώνιος, δίνουν ραντεβού στο Ηράκλειο Κρήτης, 16-19 Φεβρουαρίου και μπορείς να κλείσεις τη δική σου θέση στη μεγάλη αυτή γιορτή του μπάσκετ!


Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster. Οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να κάνουν προκράτηση, κάνοντας αίτηση ενδιαφέροντος αναφέροντας παράλληλα την κατηγορία εισιτηρίων για την οποία ενδιαφέρονται. Να σημειωθεί πως το ένα εισιτήριο αφορά το σύνολο των επτά αγώνων που μπορεί να διεξαχθούν (τέσσερις προημιτελικοί, δύο ημιτελικοί, τελικός).


Οι κατηγορίες είναι οι εξής:


Κατηγορία 4: 69 ευρώ


Κατηγορία 3: 80 ευρώ


Κατηγορία 2: 99 ευρώ


Κατηγορία 1: 130 ευρώ


Κατηγορία Gold: 170 ευρώ


Κατηγορία Platinum 2: 239 ευρώ


Κατηγορία Platinum 1: 259 ευρώ


Δικαιούχοι των εισιτηρίων είναι όσοι αθλητές /αθλήτριες έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό μητρώο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης καθώς και ο/η κηδεμόνας που πραγματοποίησε την εγγραφή του ανήλικου αθλητή/αθλήτριας στο ηλεκτρονικό μητρώο και όσοι είχαν πάρει ηλεκτρονικό εισιτήριο για κάποιον ή κάποιους από τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με τη Λευκορωσία, την Τουρκία, την Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, το Βέλγιο, τη Λετονία και το τουρνουά Aegean Acropolis.


Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει προκράτηση για δύο εισιτήρια. Οι θέσεις θα δοθούν τυχαία, ανάλογα πάντα με την κατηγορία που έχει επιλέξει ο κάθε φίλαθλος, με βάση τον αριθμό ΑΜΚΑ.


Η ασφάλεια των φιλάθλων είναι κύριο μέλημα της ΕΟΚ και γι’ αυτό το λόγο η λίστα με τις προκρατήσεις θα διασταυρωθεί με τη βοήθεια των αρχών. Επίσης, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει μαζί με το εισιτήριο να επιδεικνύεται και η αστυνομική ταυτότητα.


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και επίσης όσοι ανήλικοι από τους δικαιούχους δεν έχουν ακόμα Αστυνομική Ταυτότητα να βάζουν στο πεδίο την λέξη ΠΑΙΔΙ.


Οι φίλαθλοι αναμένεται να λάβουν το εισιτήριό τους με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.


Κλείσε τη δική σου θέση με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ».

Από το Blogger.