Το τσεκάρισμα σε άσκηση τακτικής με Ελίασον δεξιά, Γκατσίνοβιτς αριστερά και Πινέδα κεντρικό
 Η ΑΕΚ σήμερα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο ντέρμπι (20:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αρκετά προβλήματα.


Μοχαμάντι-Φερνάντες σταθερά εκτός του τελευταίο διάστημα, ο Χατζισαφί αποφόρτιση, μαζί με Άμραμπατ, ενώ ο Σιμάνσκι ήταν άρρωστος και οι Αραούχο-Γιόνσον βγήκαν στο τελευταίο μέρος της προπόνησης.Εκεί όπου ο Αλμέιδα με το τιμ του προετοίμασαν ασκήσεις ανάπτυξης από τα άκρα, με σέντρα στην περιοχή όπου είχαν σχηματιστεί ομάδες 2vs2, ενώ στα άκρα ήταν 2vs1. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον από δεξιά το δίδυμο που ξεκίνησε. Αυτό ήταν με μπακ τον Ρότα και μπροστά του τον Ελίασον, ένα δίδυμο που δεν αποκλείεται να δούμε να… επιστρέφει από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Σουηδό να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αντίθετα, από αριστερά δεν υπήρχε μπακ και έπαιξε ο Σιντιμπέ, με τον Γκατσίνοβιτς μπροστά του, κάτι που έχει και εδώ μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και ο Πινέδα ήταν στους κεντρικούς παίκτες που έκαναν επίθεση. Προς το τέλος της άσκησης, ο Σιντιμπέ πήγε δεξιά, αντί του Ρότα, ο οποίος μεταφέρθηκε αριστερά για να παίξει άμυνα.


Πάντως, από το σημερινό τσεκάρισμα του Αλμέιδα, έχει στο μυαλό του την επιστροφή Πινέδα στον άξονα και τους Ελίασον-Γκατσίνοβιτς στα άκρα. Κάτι που εφάρμοζε προ Μουντιάλ, με την ΑΕΚ να έχει πολύ καλή εικόνα και απόδοση στα παιχνίδια.

Από το Blogger.