Ο Φρέιζερ παίζει με την ΑΕΚ στο Final 8 και πάει στην Στρασμπούρ!

 Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα από την ΑΕΚ ο Τιμ Φρέιζερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει ήδη με την Στρασμπούρ και αναμένεται να μετακινηθεί μετά το τέλος του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε καταφέρει να ανταποκριθεί στο ρόλο του στην ομάδα του Ηλία Καντζούρη, με τις εμφανίσεις του το τελευταίο δίμηνο να είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Η Ένωση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ενισχυθεί με κάποιον για τη θέση που αφήνει κενή ο Φρέιζερ, ενώ κοιτάζει και για ψηλό να ενισχύσει την front line.

Στα ενδότερα της ΑΕΚ ήταν κοινό μυστικό πως άπαντες αναζητούσαν μια λύση για να απαλλαγεί η ομάδα από το συμβόλαιό του, το οποίο ήταν και το πιο μεγάλο της φετινής σεζόν. Η λύση δόθηκε μέσω ενός… παλιού γνώριμου, του Λούκα Μπάνκι. Η Στρασμπούρ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος με το του Κυπέλλου θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση, έπειτα από μια παρουσία γεμάτη σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες.


Η εξέλιξη αυτή βγάζει στην αγορά την ΑΕΚ για τον αντικατάσταση του Φρέιζερ στη θέση του πλέι μέικερ, με την ομάδα του Ηλία Καντζούρη να έχει πλέον τη δυνατότητα να κινηθεί, ούσα απαλλαγμένη από το «βαρύ» συμβόλαιο του Αμερικανού. Ταυτόχρονα θα κοιτάξει και για ψηλό.

Από το Blogger.