Η ΑΕΚ έδωσε 4 σερί ματς και ο Αλμέιδα δεν είχε ούτε έναν παίκτη του βασικό και στα τέσσερα!
Έβγαλε ένα πρόγραμμα η ΑΕΚ με συνεχόμενα τρία ματς πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου, όμως κανένας ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια

Η ΑΕΚ έβγαλε το δεκαήμερο που πέρασε ένα πολύ ζόρικό πρόγραμμα. Ίσως το πιο ζόρικο της φετινής σεζόν, μέχρι το... επόμενο που θα είναι μετά το Πάσχα. Χρειάστηκε να παίξει σερί τρία παιχνίδια για τα Play Offs και έναν ημιτελικό κυπέλλου. Η διαχείριση που έχει γίνει όμως από τον Ματίας Αλμέιδα, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 


Οι ασύλληπτοι αριθμοί στο rotation που έχει κάνει ο Αλμέιδα στα τελευταία 4 ματς της ΑΕΚ

Όπως ήδη διαβάσατε,  ο Αργεντινός τεχνικός επί της ουσίας σ' αυτά τα ματς άνοιξε ολόκληρο το ρόστερ. Και χρησιμοποίησε έβαλε στην βασική ενδεκάδα συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι πως σ' αυτά τα συνεχόμενα ματς, ούτε ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν ξεκίνησε βασικός και στα τέσσερα. Ούτε καν ο τερματοφύλακας. 


Προφανώς και έπαιξε ρόλο σ' αυτό το γεγονός πως στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο Αλμέιδα έκανε εννέα αλλαγές σε σχέση με το κυριακάτικο του πρωταθλήματος. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Εξάλλου στο Φάληρο την Τετάρτη έπαιξαν και ποδοσφαιριστές που είχαν ήδη τρία παιχνίδια βασικοί, όπως ο Ρότα και ο Γκαρσία και ο Πινέδα ή κάποιοι άλλοι που είχαν δυο όπως ο Μάνταλος, ο Τσούμπερ και ο Μοχαμάντι. 


Φυσικά τόσο το γεγονός πως δεν υπήρξε ούτε ένας που να παίξει βασικός και στα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, όσο και η παρουσία συνολικά 22 διαφορετικών ποδοσφαιριστών σε αρχικό σχήμα, φανερώνει την σημασία που έχει δώσει ο Αλμέιδα στην διαχείριση. Επένδυσε πολύ σ' αυτό το κομμάτι ο Αργεντινός τεχνικός και τώρα εισπράττει τα κέρδη. 

Από το Blogger.