Τέλος και επίσημα το… παραμύθι Χάμες για τον Ολυμπιακό!

 Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό!


Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Κολομβιανό σταρ, ο οποίος από τη μεριά του ευχαρίστησε τους Πειραιώτες και δήλωσε μέλος της οικογένειας της ομάδας.


Φυσικά κανείς δεν έχει βγει να μιλήσει για το πως ξαφνικά παραγκωνίστηκε ο Χάμες στην ομάδα του Πειραιά, ένας παίκτης που ήρθε μετά βαΐων και κλάδων. Ενώ, χθες ο Ζοσέ Ανιγκό τον έβγαλε στη σέντρα κανονικότατα.


Πρώτα ο Βρσάλικο, ακολούθησε ο Μαρσέλο και σειρά πήρε ο Χάμες. Τα τρία ερυθρόλευκα «μπαμ» του καλοκαιριού αποδείχτηκαν… τσούφια και κανείς τους δεν έμελλε να βγάλει τη σεζόν στο μεγάλο Λιμάνι. Ο Χάμες Ροντρίγκες βρισκόταν σε δυσμένεια το τελευταίο διάστημα, αποκορύφωμα η απογοητευτική του εμφάνιση στη Λεωφόρο, ακολούθως στην… εξέδρα με την ΑΕΚ και τώρα παρελθόν από τον Ολυμπιακό!Η ανακοίνωση:


H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Από το Blogger.