Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης στο ίδιο τραπέζι στα Χανιά
 Με πολιτικό άρωμα το φετινό παζάρι των Βουκολίων στα Χανιά.

Λίγο το προεκλογικό κλίμα, λίγο η κοινή καταγωγή από την Κρήτη, Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι στα Χανιά.


Το παζάρι των Βουκολίων, όπου ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τους δύο βουλευτές, είναι πόλος έλξης τις ημέρες του Πάσχα και το γεγονός ότι βρισκόμαστε 40 μέρες πριν από τις εκλογές, έκανε ακόμα περισσότερος υποψηφίους να κάνουν τη βόλτα τους από εκεί.

 

Έτσι, Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης, άφησαν στην άκρη τις –ιδεολογικές- διαφορές τους, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, στο ίδιο τραπέζι κάθισαν επίσης ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Πετράκης του ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίκλεια Ντερμανάκη της ΝΔ, η σύζυγος του Παύλου Πολάκη, Δώρα Τσούκα, κ.α.        


Τα περαστικά του Παύλου Πολάκη στην Ντόρα Μπακογιάννη

Υπενθυμίζεται ότι παρά το ιδεολογικό χάος ανάμεσά τους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, είχε ευχηθεί περαστικά στην κυρία Μπακογιάννη όταν εκείνη δημοσιοποίησε τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Ντόρα Μπακογιάννη, σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά. Παρά τις τεράστιες πολιτικές διαφορές και κόντρες μας, στέκομαι δίπλα σου σε αυτή τη περιπέτεια και ως γιατρός και ως συντοπίτης!» είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook.


Από το Blogger.