Κλαίγεται (και) για την... διαιτησία η Χάποελ!

 Αν και έχουν περάσει ορισμένα 24ωρα από το δεύτερο ματς με την ΑΕΚ και το τρίτο είναι σε μερικές ημέρες, για τα προημιτελικά του BCL, στη Χάποελ Ιερουσαλήμ ασχολούνται ακόμη με τα όσα συνέβησαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με το «Sport5.co.il», η ομάδα του Ισραήλ περιμένει τη βαριά τιμωρία της «Ένωσης» για τα επεισόδια και μάλιστα εάν δεν ικανοποιηθεί από την απόφαση της FIBA ενδεχομένως να επηρεάσει και τη μελλοντική συμμετοχή της στο Basketball Champions League.

Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα αρκετά από τα… πυρά της Χάποελ συγκεντρώνουν και οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Από την ομάδα της Ιερουσαλήμ γίνεται λόγος για «σκανδαλώδη» διαχείριση του ματς από τους τρεις ρέφερι, οι οποίοι επηρέασαν το αποτέλεσμα και υπέρ της ΑΕΚ, φοβούμενοι για τη ζωή τους.

«Η διαιτησία ήταν πολύ κακή, εξαιτίας των γεγονότων στο γήπεδο. Από την στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια, οι διαιτητές διαχειρίστηκαν το ματς με σκανδαλώδη τρόπο. Φοβούνταν για τη ζωή τους και απλώς ήθελαν να τελειώσει γρήγορα το ματς. Κάθε φορά που είχαμε αντίρρηση για ένα σφύριγμα, αμέσως μας αρνούνταν», ανέφεραν πηγές από τη Χάποελ.

Από το Blogger.