Η προσφυγή στο CAS και οι λοξές ματιές στο Eurocup!

 Η ΑΕΚ θα τοποθετηθεί για το θέμα της πολύ βαριάς τιμωρίας της από τον αθλητικό δικαστή του BCL πιθανότατα την προσεχή Πέμπτη (20/4), καθώς αυτή τη στιγμή προέχει η μεγάλη «μάχη» με την Χάποελ Ιερουσαλήμ που οδηγεί στο Final-4 του Basketball Champions League.


Ο προβληματισμός για την απόφαση που οδηγεί σε μεγάλα αδιέξοδα την «Ένωση» έχει βαρύνει πολύ την ατμόσφαιρα, ωστόσο ο Ηλίας Καντζούρης και οι παίκτες του έχουν μείνει απερίσπαστοι στο έργο τους που αφορά την δράση στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.


Η αντίδραση της ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει με την άμεση προσφυγή στο CAS, για την μείωση της ποινής, ενώ στο τραπέζι φαίνεται πως υπάρχει και το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το BCL, προκειμένου να κυνηγήσει η «Ένωση» τη συμμετοχή της στο Eurocup.

 

Τα πράγματα ακόμη είναι ρευστά, αλλά είναι βέβαιο πως θα βάλει ως μοχλό πίεσης για την μείωση της ποινής που είναι εξοντωτική η ΑΕΚ στο τραπέζι εκτός από την προσφυγή στο CAS, την αποχώρηση από τη διοργάνωση.


Το κλίμα είναι βαρύ για την ελληνική ομάδα, που καλείται να διαχειριστεί μια απίστευτη ποινή, η οποία εξουθενώνει τον σύλλογο.

Από το Blogger.