Συγκλόνισε ο Αλμέιδα: Είναι η νούμερο ένα στιγμή της ζωής μου, όταν είδα πρώτη φορά το γήπεδο οραματίστηκα τη σημερινή ημέρα! (VIDEO)
 Ένας συγκλονιστικός Ματίας Αλμέιδα στο πάρτι τίτλου της ΑΕΚ στο νυχτερινό κέντρο «Τeatro». Ο προπονητής αφού το γλέντησε με την ψυχή του μαζί με τους παίκτες του πήρε το μικρόφωνο και με λόγια καρδιάς είπε πράγματα που άγγιξαν τους πάντες.

Διαβάστε τι είπε ο Ματίας και δείτε το βίντεο. Ο λόγος του Αλμέιδα ξεκινάει από το 7ο λεπτό.

«Για μένα αυτή η στιγμή, είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι η νούμερο ένα στη ζωή μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Όλους. Για μένα η ΑΕΚ είναι σαν την οικογένεια. Το μόνο που είχα όνειρο να δω, ήταν την οικογένεια της ΑΕΚ μ’ αυτόν εδώ τον τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που είμαι προπονητής και δεν μπορώ να είμαι με τον πατέρα μου. Σήμερα έχω πολύ δυνατά συναισθήματα. Από την πρώτη μέρα και το πρώτο μίτινγκ που είχαν με τον πρόεδρο. Δεν τον έπεισα. Την δεύτερη φορά που επέστρεψα μου έδειξαν το γήπεδο που ακόμα δεν είχε τελειώσει. Εγώ το είδα το γήπεδο μπροστά μου και οραματίστηκα αυτό που θα συμβεί. Ήθελα να έρθω σ’ αυτή την ομάδα και δεν έκανα κανένα απολύτως λάθος. Η ΑΕΚ με έκανε ευτυχισμένο».


Από το Blogger.