«Η ΑΕΚ θα κάνει βελτιωμένη πρόταση για τον Μάε - Απέρριψε το 1 εκατ. ευρώ η Φερεντβσάρος» Πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ κατέθεσε για τον Σάμι Μάε η ΑΕΚ!


Η Ένωση όπως φαίνεται όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον στόπερ της Φερεντσβάρος, αλλά κατέθεσε και επίσημη πρόταση στην ομάδα της Ουγγαρίας για την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού.


Όπως γράφει ο δημοσιογράφος, Μπένσε Μπόσακ ο Δικέφαλος προσφέρει στην Φερεντσβάρος 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά οι Ούγγροι απέρριψαν άμεσα την εν λόγω πρόταση ζητώντας κάτι… παραπάνω καθώς ο 26χρονος είναι «παίκτης – κλειδί» για αυτούς.


Ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως η ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 26χρονο στόπερ που όπως φαίνεται ενδιαφέρεται αρκετά τους «κιτρινόμαυρους».Οι Ούγγροι δεδομένα θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τον Μάε, ο ίδιος όμως πιστεύει πως πρέπει να πάρει μεταγραφή σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ, ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω και να φτάσει στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο.


Όπως είχε γράψει προ ημερών ο Ούγγρος δημοσιογράφος η ΑΕΚ μπορεί βρίσκεται πιο κοντά στην «κούρσα» για τον παίκτη, ωστόσο και άλλες ομάδες βρίσκονται στον αγώνα επίσης, με τον Δικέφαλο να μην παίζει μόνος του.Από το Blogger.