Συνεδριάζει την Τετάρτη (28/6) η UEFA και ανακοινώνει τον τελικό του Conference League στην Αγιά Σοφιά
 Την προσεχή Τετάρτη (28/6) ανακοινώνει η UEFA τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην Αγιά Σοφιά!


 Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πως την Τετάρτη (28/6) θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και στο τραπέζι θα πέσουν μεταξύ άλλων τα θέματα που αφορούν τις έδρες των τελικών του Conference League τόσο για το 2024 όσο και το 2025.

Φυσικά για την σεζόν που έρχεται, ο τελικός του Conference League θα φιλοξενηθεί στην Αγιά Σοφιά και τη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα ήδη ο Δήμαρχος της Πόλης Γιάννης Βούρος όπως αποκάλυψε προ ημερών, έχει υπογράψει με την Ευρωπαική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το μεγάλο γεγονός. «Ναι πράγματι υπέγραψα μετά την επίσκεψη του κλιμακίου του UEFA, πριν από περίπου 3 εβδομάδες, ένα έγγραφο που δηλώνει πως ο Δήμος πιστοποιεί ότι η Αγιά Σοφιά μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο κ. Βούρος. 


Στην ανακοίνωση της η UEFA καταλήγει λέγοντας πως οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής θα κοινοποιηθούν σε δελτίο τύπου μετά τη συνεδρίαση. Άρα, την Τετάρτη τα σπουδαία… 

Από το Blogger.