Από Δευτέρα ξεκινά η διάθεση των διαρκείας στην ΑΕΚ

 Οι κανονισμοί της UEFA θέλουν τους συλλόγους που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της να διαθέτουν μέρος του γηπέδου τους για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων οπαδών.Αυτό έχει επίπτωση στην πολιτική της ΑΕΚ αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας την αγωνιστική περίοδο 2023-24, τα οποία για πρώτη φορά θα είναι διαφορετικά  για την Ελλάδα (Πρωτάθλημα, Κύπελλο) και διαφορετικά για την Ευρώπη.


Η διάθεσή τους ξεκινά από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου με προτεραιότητα στους παλαιούς κατόχους, ενώ ειδική μέριμνα υπάρχει για όσους κατά την τελευταία περίοδο είχαν θέση στις θύρες 46,47,48, οι οποίες θα μείνουν κενές ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Η πώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, χωρίς να είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία, ενώ οι τιμές θα είναι οι ίδιες που ίσχυαν για πρωτάθλημα και Κύπελλο την περασμένη περίοδο.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-2024 ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!


Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή.


Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή την θέση σου για όλη την σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.


ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ


12/6 – 27/6

Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.


30/6 – 4/7

Αγορά διαρκείας μόνο για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας για τους περσινούς κατόχους των «θέσεων UEFA» (Θύρες 46,47,48).


7/7 – 21/7

* Ελεύθερη αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

**Αγορά της θέσης τους και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες για όλους όσοι έχουν ανανεώσει έως και τις 4/7.


24/7 – 31/07

Άνοιγμα αγοράς της θέσης τους όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (εξαιρούνται οι φίλαθλοι που έχουν επιλέξει θέσεις που έχουν δεσμευτεί για τις ανάγκες της UEFA).


Πριν την έναρξη της διάθεσης θα υπάρξει νεότερη αναλυτική ενημέρωση για όλες τις λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν όλους όσοι θέλουν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους ή να γίνουν από φέτος κάτοχοι διαρκείας της Νταμπλούχου Ελλάδας ΑΕΚ!».

Από το Blogger.