Νικολάου: «Θα υπάρξουν καλές ειδήσεις τις επόμενες ώρες-ημέρες για την ΑΕΚ»

 


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου προανήγγειλε εξελίξεις και απηύθυνε κάλεσμα για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Αμύντα.

«Ό,τι είχαμε γράψει για κάποιους ημεδαπούς συναδέλφους, ισχύει και για συναδέλφους της αλλοδαπής. Προσοχή σε ό,τι ακούγεται/γράφεται. Το θέμα του προπονητή, συνιστά μείζονα προτεραιότητα για τον κο Αγγελόπουλο, αλλά θα μιλήσουμε για όποια επίσημη εξέλιξη ΕΜΕΙΣ. Υπομονή. Υπάρχουν άλλες καλές ειδήσεις για τις επόμενες ώρες/ημέρες, άρα και μπόλικο υλικό για να γράψετε. Όρεξη να έχετε, καλοί συνάδελφοι», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Νικολάου.


«ΥΓ1: Ευχάριστο, που η ΑΕΚ κόντρα σε αλήθειες και ψέματα, παραμένει δημοφιλής στη διεθνή κονίστρα», ανέφερε και συμπλήρωνε: « ΥΓ2: Κάποιοι ψευτορεπόρτερ, που δεν θα περνούσαν ούτε απ’ έξω από κανονική εφημερίδα στην προ Διαδικτύου εποχή, ψέγουν και την ΚΑΕ και μας στο βωμό ενός… τουιτο-κλικ, επειδή (λέει) δεν ενημερώνουμε για τον προπονητή που (ακόμα) δεν… παίρνουμε! Ψυχεδέλεια… ΥΓ3: ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (αύριο Παρασκευή, 09/06, 20:45). Για το ΑΕΚ-Αμύντας. Για ιερό σκοπό. Για ένα κουπόνι. Για τα παιδιά, που βασανίζονται από την καταραμένη αρρώστια. Για τις οικογένειες, που ανεβαίνουν Γολγοθά. Για όλους όσοι ζούμε το δράμα στα σπίτια μας. Για να διατηρήσουμε αναμμένη εσαεί τη «ΦΛΟΓΑ» της ελπίδας».

Από το Blogger.