Στην ΑΕΚ το έχουν αποφασίσει! Θα πάρουν επιθετικό
 Ο τραυματισμός του Αραούχο φαίνεται πως έχει οδηγήσει την ΑΕΚ στην οριστική απόφαση να πάρει επιθετικό.

Από τις ομάδες της πρώτης 5άδας εκείνη που πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη μεταγραφική ηρεμία θα πρέπει να είναι η ΑΕΚ. Εντάξει, φυσιολογικό είναι αυτό από την στιγμή που κατέκτησε το νταμπλ και ο Ματίας Αλμέιδα έχει την εμπιστοσύνη όλων.

Οπαδών, διοίκησης, όλου του κλαμπ και φυσικά των συνεργατών του. Αυτό που φαίνεται να είναι πλέον ειλημμένη απόφαση και στην ΑΕΚ έχουν περάσει στη phase 2, είναι η απόκτηση επιθετικού.


Εντάξει, οι περισσότερες πιθανότητες αλλά και οι απόψεις εντός του κλαμπ ήταν προς το να πάρει επιθετικό αλλά αυτό φαίνεται πλέον να μην αλλάζει.

Στην ΑΕΚ το έχουν αποφασίσει! Θα πάρουν επιθετικό λόγω… Αραούχο

Ο λόγος δεν είναι τόσο στο τι θα γίνει με τον Φαν Βέερτ αλλά επειδή ο παίκτης-παράδειγμα Αραούχο είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει σε 3-4 μήνες από τώρα.


ADVERTISEMENT

Άρα η ΑΕΚ μένει με τον Λιβάι Γκαρσία που ζητάει υπερβολικά χρήματα για να τον παραχωρήσει, μπορεί τον Φαν Βέερτ και τον Ζίνι που είναι γνωστό πλέον πως από φέτος θα μπει ακόμα πιο ενεργά στο rotation (είχε παίξει με Ολυμπιακό στην OPAP Arena και Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στα πλέι οφ).


Στην Ένωση λοιπόν το έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι. Ο Πόνσε ταιριάζει στην ΑΕΚ και είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν, σε τέτοιους φορ θα ήθελε να πάει ο Αλμέιδα.


Από την άλλη, ο Αργεντίνος κόουτς είναι απόλυτα υπέρμαχος του ότι ο σύλλογος δεν πρέπει να πληρώνει υπεραξίες.

Να έρχονται καλοί παίκτες αλλά όχι εκεί που κάποιος αξίζει Χ να τον πληρώνει η ΑΕΚ Χ επί 2.

ΠΗΓΗ: SPORTIME


Από το Blogger.