Παγωμάρα και οργή στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα πανάκριβα διαρκείας! Τα έβγαλαν χωρίς ΦΠΑ για να φαίνονται πιο φθηνά!!!

 Αναμενόμενη ήταν η αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ουδείς περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμολογιακή πολιτική των Πράσινων! Αρκετοί φίλαθλοι του Τριφυλλιού έχουν “παγώσει” μετά την ανακοίνωση των τιμών για τη νέα σεζόν, καθώς το λιγότερο που απαιτείται για να ανανεώσει ένας κάτοχος διαρκείας το εισιτήριο του είναι 380 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και συνδρομή Ερασιτέχνη), ενώ την περσινή σεζόν το ποσό αντιστοιχούσε στα 260 ευρώ.


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη Θύρα 10 το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 900 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) από 630 ευρώ (με ΦΠΑ), ενώ στα VΙP της Λεωφόρου, η αύξηση είναι στα 1.350 ευρώ!


Και όλα αυτά, ενώ ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις και τα ευρωπαϊκά προκριματικά χωρίς να περιλαμβάνεται μάλιστα ένας πιθανός αγώνας για τα play off του Champions League ή οι αγώνες ευρωπαϊκού ομίλου, για τους οποίους ο κάτοχος διαρκείας θα μπορεί να αγοράσει – με προτεραιότητα – εισιτήριο!


Οι περσινές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας (με ΦΠΑ)Οι φετινές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας (χωρίς ΦΠΑ)Από το Blogger.