Σε κατάσταση συναγερμού η ΑΕΚ: Χρωστούμενα σε παίκτες από τη φετινή σεζόν
 Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει στην ΑΕΚ με τα χρωστούμενα στους παίκτες από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. «Τρέχει» ενόψει της νέας χρονιάς η Ένωση.

Τα προβλήματα στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» δεν σταματούν, με την ΑΕΚ να χρωστάει μισθούς στους παίκτες της ομάδας από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, που φτάνουν ακόμα και τους 3 μήνες, με την κατάσταση στην Ένωση να μην είναι και η καλύτερη.


Είναι χαρακτηριστικό πως οι ξένοι παίκτες κάθε μέρα ψάχνονται σε επικοινωνία με τους Έλληνες για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο οικονομικό κομμάτι και ουδείς γνωρίζει στην παρούσα φάση ποια είναι η επόμενη μέρα για την Ένωση.


Πέρα από τους μισθούς, στους παίκτες της ΑΕΚ δεν έχει καταβληθεί ούτε το μπόνους του Basketball Champions League, που βάσει καταστατικού θα έπρεπε να είχε γίνει μέχρι και 60 μέρες μετά την επίτευξη του στόχου, την ίδια στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει μέχρι 30 Αυγούστου να έχουν διευθετήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες για να καταθέσουν φάκελο.

Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές, με την ΑΕΚ να αναζητά λύσεις, την ίδια στιγμή που έχει στην πλάτη της τα ban, με την κατάσταση να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και την Ένωση να «τρέχει» για να προλάβει.

πηγή: sdna.gr

Από το Blogger.