Μοχαμάντι: Είχα προτάσεις αλλά αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ. Όλοι οι παίκτες αγαπάμε τον Αλμέιδα

 Ο Ιρανός μπακ μίλησε για τις προτάσεις που είχε και την απόφαση του να παραμείνει στην Ένωση. Παράλληλα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ματίας Αλμέιδα


Ο Μίλαντ Μοχαμάντι παραχώρησε συνέντευξη στην ιρανική ιστοσελίδα «Sarpoosh» όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προτάσεις που είχε από ομάδες της πατρίδας του. Τόνισε ότι ήταν απόφαση του να μείνει στην ΑΕΚ ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ματίας Αλμέιδα.


«Είχα διάφορες προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα, με τους χειρισμούς της διοίκησης του συλλόγου και της παρουσίας ενός προπονητή που ξέρει πως να δουλεύει σωστά, αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ και να υπηρετήσω την ομάδα. Είχαμε μια συζήτηση με τον προπονητή της Έστεγκλαλ, αλλά φέτος δεν προχώρησε», τόνισε.


Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός πως έχει παίξει σε διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους: «Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι ως πλάγιος μπακ και να παίζεις σε αυτό το επίπεδο για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Πρέπει να είσαι εξαιρετικός σε αυτό. Παίζω εδώ και οκτώ χρόνια σε καλές ευρωπαϊκές λίγκες και όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε ένα ή δύο χρόνια. Θα δούμε τι είναι γραπτό να συμβεί».


Ο Μοχαμάντι επέλεξε το εγκώμιο του Αλμέιδα, λέγοντας πως ο ερχομός του άλλαξε τα πάντα στην ΑΕΚ: «Όταν ήρθε ο Αλμέιδα στην ομάδα υπήρξε μεγάλη αλλαγή. Η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι οι παίκτες τον αγαπάμε. Είναι ένας προπονητής που έχει μεταμορφώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πέρυσι, μετά από χρόνια, κατακτήσαμε το νταμπλ. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τον Αλμέιδα, πρόκειται για έναν μοντέρνο προπονητή».


Όσον αφορά τη συνύπαρξή του με τον συμπατριώτη του, Εχσάν Χατζισαφί. με τον οποίο συναγωνίζονται για τη θέση του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ υποστήριξε: «Ναι, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, αλλά είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε τη δουλειά μας. Έπειτα είναι δουλειά του προπονητή να αποφασίσει ποιος θα αγωνίζεται. Είναι πολύ καλό που δύο συμπατριώτες είμαστε μαζί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στον Εχσάν που τον θεωρώ αδερφό μου».


Τέλος, ο αριστερός μπακ μίλησε και για την παρουσία του στην εθνική ομάδα του Ιράν: «Μετά το Μουντιάλ τραυματίστηκα και αυτό με κράτησε εκτός Εθνικής ομάδας. Αλλά ευτυχώς τώρα είμαι ξανά στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

Από το Blogger.