Ενισχυμένη και έτοιμη για πρωταθλητισμό - Πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

 


Η ΑΕΚ είναι σχεδόν έτοιμη πλέον για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας δημιουργήσει ήδη ένα πολύ ισχυρό ρόστερ που την θέτει ξανά ένα από τα φαβορί της επόμενης σεζόν.


Απομένει να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή της Διεθνής Βουλγάρας, Μέρελιν Νίκολοβα για να «κλείσει» τόσο η θέση της 4ης ξένης όσο και ο βασικός κορμός της νέας ομάδας. Η ΑΕΚ ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις ενώ παράλληλα διατήρησε όσες αθλήτριες ήθελε από την φετινή ομάδα. Με τον Γιουνούς Οτσάλ για δεύτερη φορά στον πάγκο η ομάδα περιμένει πλέον να πιάσει ξανά δουλειά για μια πιο απαιτητική σεζόν. Σε ότι αφορά το θέμα της Νικόλοβα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένει πλέον να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο για να ανακοινωθεί και επίσημα.


Η Νικόλοβα αναμένεται να είναι η 4η ξένη της ΑΕΚ που έχει αποκτήσει ήδη τις Λισέτ Μπλάνκο και Μιροσλάβα Πάσκοβα ενώ διατήρησε την Ροσίρ Καλντερόν.

Αναφορικά με το ρόστερ η ομάδα διατήρησε τα ίδια πρόσωπα στην πάσα της με τις Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και Παναγιώτα Ξανθοπούλου να ανανεώνουν την συνεργασία τους με την ΑΕΚ. Στις διαγώνιες αποκτήθηκε η Ελένη Τσιτσιπλάμη και απομένει η μεταγραφή της Νικόλοβα.


Πολύ ενισχυμένη παρουσιάζεται η ομάδα στις Κεντρικές με τις Λισέτ Μπλάνκο, Κατερίνα Γιώτα και Άννα Καλαντάτζε. Στις ακραίες παρέμεινε η Ροσίρ Καλντερόν και ήρθαν Όλγα Στράντζαλη και Μιροσλάβα Πάσκοβα. Τέλος στη θέση του λίμπερο η Σοφία Κοσμά επέστρεψε στην ΑΕΚ ενώ παρέμεινε και η Εβίτα Ξηντάρα. Απομένει πλέον να αποκτηθούν και κάποιες Νεάνιδες για να «κλείσει» και επίσημα το έμψυχο δυναμικό της νέας ομάδας.Αναλυτικά το ρόστερ της ΑΕΚ:Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου


Διαγώνιες: Μέρελιν Νικόλοβα, Ελένη Τσιτσιπλάμη,


Κεντρικές: Λισέτ Μπλάνκο, Κατερίνα Γιώτα, Άννα Καλαντάτζε


Ακραίες: Ροσίρ Καλντερόν, Όλγα Στράντζαλη, Μιροσλάβα Πάσκοβα


Λίμπερο: Σοφία Κοσμά, Εβίτα Ξηντάρα

Από το Blogger.