Ξεκίνημα στα Play Out για τη Βασίλισσα
 Η ΑΕΚ φιλοξενεί το Μαρούσι στα Λιόσια απόψε Δευτέρα (01/04, 20:15) στοχεύοντας να μπει με το… δεξί στην προσπάθεια για την 7η θέση ενόψει των Play Offs

Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει τις απαραίτητες νίκες ώστε να πάρει την 7η θέση και να προκριθεί στα playoff. Την τελευταία φορά που το Μαρούσι ήρθε να παίξει στα Λιόσια, η ΑΕΚ είχε κερδίσει με αγχωτικό τρόπο, με το καλάθι του Κουζμίνσκας στην εκπνοή του αγώνα. Για αυτό θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και πετύχει επιτέλους την πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2024, μετά από οκτώ σερί ήττες.

Ο Ηλίας Ζούρος θα έχει τα γνωστά προβλήματα, των Φλιώνη, Τίλμαν, ενώ πλέον και ο Νάιτ προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών, οπότε και πάλι θα αγωνιστεί με πέντε ξένους. Από την άλλη μεριά το Μαρούσι, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 7-15, έχει εξασφαλίσει την παραμονή και πλέον παίζει ελεύθερα, χωρίς να έχει να χάσει τίποτα.

Να θυμίσουμε ότι η τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών αφορά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και σήμερα ο κόσμος θα μπορεί να πάει στα Λιόσια για να ενισχύσει την ΑΕΚ.


Από το Blogger.